dimarts, 21 d’abril del 2009

Reunió de pares final de curs 2008-2009

Bon dia,

Us informam que el proper dimecres dia 29 d'abril es convoca a tots els pares de l'Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics a una reunió informativa sobre els activitats de final de curs de L'Escola. Serà a les 20.30 h. al saló d'actes de l'Ajuntament.

Us esperam!

dilluns, 20 d’abril del 2009

Celebració del Dia Internacional de la Dansa



Menorca tindrà un lloc en les cel·lebracions del Dia Internacional de la Dansa amb dos sessions que es representaran al Teatre Principal de Maó el dissabte 25 d'abril a les 18'00 i a les 21'30 hores, a càrrec de la Companyia de dansa de Sa Nostra, dirigida per ballarí, director i escenògraf ciutadellenc Joan Taltavull. La representació és en honor a Charles Darwin, precursor de la teoria de l'orígen de les espècies, i amb motiu del bicentenari del seu naixement. L'espectacle per tant porta el seu nom: "Darwin i la dansa de la vida", i ofereix un descompte d'un 25 per cent en les localitats als alumnes de les escoles de dansa i també als clients de Sa Nostra.

Informació relativa al final de curs de l'Escola de Música al Teatre Principal

Bon dia a tots,

Primer de tot, us voler donar la benvinguda després de les vacances de Setmana Santa. Esperam que hagueu tornat amb les piles carregades i amb moltes ganes de començar de nou les vostres activitats.

Com ja sabeu, ja estem preparant des de fa temps, les activitats de final de curs. Les primeres activitats són les representacions que els alumnes de l'Escola de Música faran al Teatre Principal els propers dies 8 i 9 de maig. Fa un parell de setmanes, us vam passar un document que demanava el següent:

l’Escola s’està preparant per una gran fita: l'actuació al Teatre Principal de Maó. Seran els vostres fills, alumnes de llenguatge musical, els que ens delectaran amb la seva actuació en un marc tant important com és aquest lloc tan emblemàtic per a tots.

Per això, us volem informar dels dies de les actuacions, els horaris I, també, de la previsió d’assaigs que hi ha:

Actuacions:

  • Dia 08 de maig: a les 20 hores
  • Dia 09 de maig: a les 19 hores

A la mateixa vegada, us informam que la setmana prèvia a l’actuació serà una setmana “especial”, en la que hi haurà alguns canvis en els horaris de les classes. Seran els següents:

  • Dilluns dia 4 de maig: de 16 a 19: classe normal per a tothom
  • Dimarts 5 i dimecres 6 de maig: classe normal per a tothom
  • Dijous dia 7 de maig: es suprimeixen les classes. Assaig general a partir de les 18 al Teatre Principal
  • Divendres dia 8 de maig: es suprimeixen les classes. A les 19.00 hores al Teatre Principal.
  • Dissabte dia 9 de maig: a les 18.30 h. al Teatre Principal.

Per acabar, us farem una indicació relacionada amb el vestuari que hauran de portar els alumnes durant les actuacions. Pel fet de que tots vesteixin igual, aconseguirem marcar una uniformitat en el conjunt de l’alumnat. El vestuari recomanable és:

  • Camiseta, jersei o camisa de color blanc
  • Els calçons o falda poden ser a gust de cada pare o mare.

Amb tot això, us demanam que confirmeu les actuacions dels vostres fills enviant un mail a emea@ajsantlluis.org o bé enviant un missatge de text al 629705415 abans de dia 20 d’abril. En aquest missatge ens haureu d’indicar si el vostre fill/a actuarà els dos dies o un dels dos.

Per qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb en Tomé Olives (618887534), director de l’Escola de Música.

Atentament,

ESCOLA MUNICIPAL D’ENSENYAMENTS ARTÍSTICS DE SANT LLUÍS