dijous, 7 de novembre del 2013

Obrim un nou grup de Dansa en família!!!!

ACTIVITAT EXTRAESCOLAR PER FIETS I FIETES DE P1 (a partir d'1 any i mig) i P2 PER EXPERIMENTAR A TRAVÉS DEL JOC EN FAMILIA I LA DANSA


Degut al gran èxit que ha tingut enguany l'activitat de dansa en família, impartida per la professora i cap de Departament d'Expressió Corporal de l'EMEA Marie Tholon, us informam que obrim un nou grup: dimarts de 16 a 17 h.

Si esteu interessats a provar o apuntar-vos (recordau que a l'activitat ha de participar un membre de la família adult -pare/mare, avi/àvia, tia/concu, germà/na...-  més el fillet/a), no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres telefònicament (971152087) o per correu electrònic (emea@ajsantlluis.org). A continuació, us fem cinc cèntims sobre què consisteix l'activitat:



Dansa en família és una activitat de formació, difusió i aproximació a la dansa per als nuclis familiars. Són poques las activitats culturals i educatives en què pares i fills poden desenvolupar un treball nou i on els rols es transformen. La dansa estimula aquesta trobada mitjançant el joc entre el fiet/fieta i l'adult i el desenvolupament de nous espais creatius.