dijous, 5 de novembre del 2009

Dansa -psicomotricitat a l'Escola infantil de Sant LLuís

Hola de nou,

l'Escola de Dansa de l'EMEA ofereix des de fa tres anys la matèria de dansa-psicomotricitat, destinada a fillets i filletes de 3 anys amb l'objectiu de posar-los en contacte amb el món de la dansa d'una forma lúdica i entrtinguda: a través de la psicomotricitat.

Així, en aquestes classes, els alumnes, per mitjà de fitballs i circuits, comencen a despertar-se en el món de la dansa, amb la realització d'exercicis de coordinació, elongació i relaxació muscular, treballant el sentit del ritme per mitjà de la música i del moviment.

Per tal de poder començar aquesta activitat, L'Escola de Dansa, a través de la seva directora i professora Shaskia Quiñónez, realitzarà un taller de portes obertes pels alumnes de l'Escola infantil per tla de donar a conèixer l'activitat i incentivar, així, l'activació i la inscripció a la mateixa.

La idea és fer el taller el dilluns dia 16 de novembre, de 17 a 18 hores a l'aula escènica de l'Escola i, en el cas de que hi hagi molta inscripció, fer-ne un de segon pel dia 23 de novembre a la mateixa hora. Així, en el cas de que hi hagi prou inscripció, l'activitat començaria el primer dilluns de mes de desembre.

En els propers dies, s'entregarà informació del taller a l'Escola infantil i el període d'inscripció es tancarà dia 12 de novembre.

La idea és obrir-ho també als grups de P3 del Col·legi....així que, com podeu veure, estem treballant per oferir una formació ben completa en el nostre municipi!