dilluns, 23 de setembre del 2013

Activitats d'inici de curs

        El passat diumenge dia 22 de setembre l'Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics de Sant Lluís va oferir dues activitats d'inici de curs que permeteren desenvolupar la creativitat dels participants: un Concurs de Dibuix i Pintura i un Taller de costura (amb desfilada de models inclosa).

      El Concurs de Dibuix i Pintura, adreçat a participants d'entre 4 i 14 anys, duia com a temàtica la Rotonda de Sa Pau (coincidint amb el seu 20è aniversari). Un total de 10 fillets van utilitzar diferents tècniques per representar-la, demostrant tots una gran destresa, establint-se tres categories: Infantil(4 a 6 anys), Juvenil 1 (7 a 9 anys) i Juvenil 2 (10 a 14 anys). 







         Per a cada categoria s'establia un primer premi consistent en una beca d'un curs sencer per assistir a classes de Dibuix i Pintura a l'Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics, per gentilesa de la mateixa, mentre que el segon premi lliurava un val per valor de 60 € destinat a la compra de material artístic, gentilesa d'Argos. El jurat, abans de fer públic el seu veredicte, va voler fer esment de l'esforç de tots els participants i de la qualitat de totes les obres presentades. Així, els guanyadors van ser:

- Categoria Infantil 1: Esther Serra (guanyadora) i Yanira Vidal (finalista)

- Categoria Juvenil 1: Yolanda Coll (guanyadora) i Lara Serra (finalista)

- Categoria Juvenil 2: Jéssica Zuara (guanyadora) i Deborah Marion Soeiro (finalista)



        Per altra banda, el capvespre va tenir lloc el Taller de Costura, que es realitzà al Pla de Sa Creu, oferint la possibilitat de participar a tothom que estigués interessat, realitzant-se un estoig escolar personalitzat. Després va tenir lloc una desfilada de moda infantil de la roba que van confeccionar les alumnes el curs passat, moltes d'elles amb teles reciclades. Va resultar una activitat molt amena que va agradar tant a petits (van ser els protagonistes de la desfilada) com a grans. 






       Finalment, informar que aquesta setmana ja començarà l'horari habitual de Secretaria. Ens trobareu els dilluns, dimecres i dijous de 17 a 19.30 h.