dilluns, 11 de maig del 2015

Masterclass de dansa afro-cubana amb Doryan Suárez

Els propers 18 i 20 de maig, de 19.30 a 21 h., l'EMEA acollirà una masterclass de dansa afro-cubana impartida per la ballarina i coreògrafa Doryan Suárez.



Nascuda a Cuba l'any 1977, actualment és la primera ballarina i coreògrafa de la companyia de dansa "Vuelta y vuelta" (fundada l'any 2008 a Menorca).

La seva formació és com a ballarina de dansa contemporània i folklore afrocubà, participa també a tallers i intercanvis amb diversos professors que recolzen un treball i una forma de de fer en el que es combinen tècniques com Limón, Fly Low, Contact i una consciència del terra, pes i centre que ha anat madurant al llarg de la seva carrera. En la seva forma de moure's podem trobar una organicitat relaxant o arrolladora, així com la preparació física i emocional que donen els anys, l'estudi i la superació constant. Marcada per Isabel Bustos Romoleroux, ex ballarina i coreògrafa reconeguda mundialment per una tècnica depurada basada en els principis de la dansa-teatre, segueix aquesta línia: ballar mesclant sentiments, emocionant a partir d'una imatge, cada vegada més aprop de les arts plàstiques.

Tots els interessats en apuntar-se poden contactar amb Secretaria, les places són limitades. 
Preu per les dues sessions: 15 € (matrícula gratuïta)