dilluns, 21 de març del 2016

Mètode Trager®: Taller per a músics

L'EMEA, juntament amb la professora Ona Cardona, ha programat  un taller intensiu per al cap de setmana del 16 i 17 d'abril, adreçat a estudiants i professionals de la música, a partir dels 17 anys, amb places limitades. 


Dates i horari: dissabte 16 d'abril d'11 a 14 h. i de 16 a 19 h.; diumenge 17 d'abril d'11 a 14 h.


Sessions individuals complementàries: Aquestes sessions s'impartiran el divendres 15 o el dilluns 18 d'abril, amb una durada d'1.5 h. 

Lloc: seu de l'Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics (CCE Sant Lluís, 1r pis)


Preu taller: 36 € per a l'alumnat de l'EMEA; 42 € per a l'alumnat extern.

Preu taller + sessió individual: 60 € alumnes de l'EMEA; 66 € alumnat extern




El mètode del Dr. Milton Trager és el resultat d'una llarga experiència en l'estudi de la connexió entre cos i ment mitjançant el llenguatge del moviment i del tacte.

Explorant el moviment de forma creativa i utilitzant el propi pes del cos, es reeduca al cos-ment per a que els moviments comfortables s'integrin en la vida quotidiana a partir de sensacions agradables. Es tracta d'un procés d'aprenentatge del sistema propioceptiu que permet que la musculatura actuï d'una forma coordinada, treballant només els necessaris en la seva justa mesura. L'objectiu és aconseguir un ús eficient del cos utilitzant el to muscular precís per millorar el seu rendiment.

Més informació a: www.trager.es i www.onacardona.com



Ona Cardona neix a Menorca, on va començar els seus estudis musicals. Es va llicenciar en la interpretació del clarinet a Barcelona i després es trasllada a Londres per seguir amb estudis musicals de postgrau i màster. Va ser llavors, a l'any 2007, quan va entrar en contacte amb el Trager. Els principis de lleugeresa i llibertat de moviment van tenir un gran impacte en ella i cada vegada notava com la relació entre el seu cos i l'instrument es feia més còmoda, fàcil i natural, alliberant-se així de les tensions habituals.

S'ha format a Anglaterra, Itàlia i Finlàndia amb diferents instructors i tutors de renom, obtenint la titulació de Professional del Mètode Trager l'any 2010 per l'Associació Trager UK. Des d'ençà és professora de diferents tallers i classes, aplicant també els principis Trager amb els seus alumnes de clarinet del Conservatori Superior de Música d'Aragó, on exerceix la docència.

Si us voleu inscriure, podeu descarregar-vos el díptic amb tota la informació aquí  , i la butlleta d'inscripció és aquesta.