dilluns, 29 de març del 2010


Curs de Piano amb Gennady Dzyubenko

"La tècnica pianística com un component important de l'expressivitat musical"

Presentació del curs:

El Departament de Piano del Conservatori Professional de Música i Dansa de Menorca juntament amb l'Associació de Pares i Mares del Conservatori (APIMA), en col·laboració amb Joventuts Musicals de Ciutadella i el Museu Diocesà del Bisbat de Menorca presenta l’organització del curs "La técnica pianística com un component important de l'expressivitat musical" amb el pianista Gennady Dzyubenko.

Comptar amb la presència d´aquest gran pianista, significa una oportunitat per als estudiants de piano de Menorca, per ampliar i contrastar els seus coneixements musicals amb un pedagog de reconegut prestigi internacional.

Aquest tipus activitat afavoreix, també, l’intercanvi d’experiències musicals entre els alumnes assistents, així com la relació i la convivència entre ells.
Dates:
Les dates del curs són 30 d’Abril, 1 i 2 de Maig. La duració del curs és de 12 hores lectives més un concert gratuït i obert a tot el públic interpretat per una selecció dels alumnes assistents al curs.
Horari:

Master-Classe

1a Sessió

Divendres 30 de Abril

16:00 a 20:00

Master-Classe

2a Sessió

Dissabte 1 de Maig

10:00 a 14:00

Master-Classe

3a Sessió

Dissabte 1 de Maig

16:00 a 20:00

(*) Concert d’alumnes

4a Sessió

Diumenge 2 de Maig

12:0

*Els alumnes que participen al concert, hauran d’assistir 2 hores abans per poder assajar.

Lloc de realització:

Museu Diocesà C/ Seminari, 7 Ciutadella

Participants:
El curs està adreçat als estudiants de piano de tots els nivells, tant del Conservatori com de les Escoles de Música, de tota l’ illa. El curs es realitzarà a partir de masterclasses amb els alumnes, que interpretaran les obres davant del professor i la resta de participants.

Hi hauran dues modalitats de participació: alumnes actius i alumnes oients.

El nombre de places pels alumnes actius és de 15. Per a la selecció dels alumnes actius es tindrà en compte l'ordre d'inscripció, el nivell, les obres presentades i el total d’alumnes apuntats. En el cas d’alumnes oients, no hi haurà límit de places.
Preinscripció:

Per participar s’haurà de fer una preinscripció, emplenant el bulletí adjunt, que s’entregarà a qualsevol seu del Conservatori de Música de Menorca en el termini del 12 al 20 d’abril de 2010. (És molt important especificar el curs i les peces a tocar per l´alumne). El departament de piano comunicarà als alumnes si són alumnes actius o oients.

Adreces del Conservatori de Menorca:

Seu de Maó: Claustre del Carme, plaça del Carme s/n. Maó.

Seu de Ciutadella: Institut Josep Maria Quadrado C/ Mallorca, 65

Telèfon 971 36 63 70 / Fax: 971 36 08 35
Inscripció:

Del 22 al 30 d’abril es farà la inscripció, que constarà del pagament del curs (30€ pels alumnes actius, 10€ pels oients i gratuït pels socis de l’Apima), i l’entrega del resguard del pagament que es farà al començament del curs.

Certificats d'Assistència:

A la finalització del curs es farà entrega d'un Certificat d'Assistència signat pel Conservatori Professional de Música i Dansa de Menorca i pel professor del curs Gennady Dzyubenko. Per obtenir aquest certificat s’haurà d’assitir a un mínim del 80% de les hores del curs.

Informació extreta de: http://sites.google.com/site/pianomenorca/curs-de-piano