divendres, 8 de maig de 2009

PREINSCRIPCIONS CURS 2009-2010

Bon dia,

Us informam que en la passada reunió de pares que es va convocar dia 29 d'abril, vam fer entrega de la preinscripcions per al curs 2009-2010.
Us recordam que és molt important fer-la i entregar-la, ja que el fet de ser antic alumne (sense haver fet la preinscripció) no garantitza el manteniment de la plaça.

El plaç d'entrega serà fins la darrer setmana se juny, ja que durant l'estiu l'Escola romandrà tancada per vacances i per la realització de treball intern.

Us recordam quines són les dates de confirmació de les preinscripcions, d'entrega d'horaris, de matriculacions i de publicació de llistats definitius:

· Dies 24 i 25 d’agost: formalitzacions de les preinscripcions (per correu electrònic i sms). Aquells que no en tingueu, podreu acudir a l’Escola de les 17 a 20 h. En el cas dels antics alumnes, tots aquells alumnes que estiguin conformes amb l’horari de l’any anterior, ho han d’indicar i automàticament se’ls mantindrà l’horari, excepte en els casos en què el professor cregui necessari que pel nivell hauria d’avançar de nivell i, per tant, canviar l’horari.

· Dia 26 d’agost: entrega d’horaris dels alumnes que hagin fet preinscripció:
  • A les 17 h.: antics alumnes que vulguin canviar l’horari
  • A les 19 h.: nous alumnes.

· De l’1 al 4 de setembre, de 17 a 20: matriculacions de nous alumnes

· Dia 10 de setembre: publicació dels llistats d’alumnes admesos

· Dia 11 de setembre: publicació d’horaris dels alumnes i elecció dels horaris de les classes individuals d’instrument a les 20 h.

Dia 15 de setembre: començament del curs

A la secretaria de l'Escola trobareu preinscripcions i, per qualsevol dubte, podeu trucar al 971150950 ext. 220: els matins, de dilluns a divendres de 9 a 14 h., i capvespres, de 16.30 a 19.30 (dilluns, dimecres i dijous)


Gràcies