dimecres, 4 de desembre del 2013

Activitats de desembre a l'EMEA

Benvolguts alumnes

La setmana del 9 al 13 de desembre organitzam unes Jornades de Portes Obertes, on els fillets poden convidar a un amic, germà, cosí... a assistir a classe amb ells. Apart també estan convidats els pares i mares. Si us ve de gust, duis roba còmode perquè tothom participarà a la classe.

Per altra banda, l'EMEA, juntament amb Ayuda Animal Menorca ( ayudaanimalmenorca.jimdo.com), organitza una festa solidària dissabte dia 14 de desembre, de 16,30 a 21 h., a la carpa del pàrquing del camp de futbol.
Hi haurà venda de beguda, menjar i articles per a mascotes, recollida de menjar per a animals i mercat solidari de roba, joguines i decoració. La recaptació serà íntegrament per a Ayuda Animal Menorca. Per part de l'EMEA es duran a terme tallers oberts i gratuïts d'algunes de les activitats que oferim al nostre centre: música, tai-txí, dansa per a nens, dansa per a adults, balls en línia, dibuix i pintura i costura. Per això sol·licitam la vostra col·laboració en els següents aspectes:

- Voluntaris per encarregar-se'n de la venda de beguda i menjar (alumnes adults i pares).
Dos torns: 16 a 18.30 ó 18.30 a 21 h. També podeu participar durant tot el capvespre.
- Donació d'articles per a vendre.
- Donació de menjar per a cans i moixos.

Podeu fer saber el vostre interés en col·laborar amb la festa benèfica escrivint-nos un correu a coordinacio.emea@gmail.com o bé apuntant-vos a la llista de voluntaris que estarà al suro de davant Secretaria. Igualment atendrem qualsevol dubte o qüestió que pogueu tenir.

Bon Nadal i Feliç Any Nou a tothom.

Claustre de Professors de l'EMEA