dimarts, 23 de setembre del 2014

Dansa: recomanacions de septembre ( I )

Enguany la nostra professora de dansa ens anirà recomanant vídeos perquè els seus alumnes, tant petits com grans, puguin disfrutar i aprendre amb les propostes.




La primera proposta és la cançó Chandelier , escrita per Sia Furler, cantant i compositora australiana coneguda per posar la veu a algunes de les cançons del dj David Guetta. Per al videoclip, va demanar-li a na Maddie Ziegler, ballarina americana de 12 anys coneguda per les seves aparicions televisives, que fes una coreografia de dansa contemporània.



Les alumnes de dansa africana disfrutaran vegent el següent vídeo, extret de la companyia  Circus Baobab (circ guineà): danses i músiques africanes, acrobàcies, trapecis i contorsions. El següent vídeo és una promoció de l'espectacle Les tambours sauteurs (els tambors saltarins) que s'ha representat a molts països. Si us agrada recomanam veure la pel·lícula de Laurent Chevalier "Circus Baobab".




Finalment, sense ser estrictament de dansa, us mostram una història d'amor contada des d'una coreografia de teatre visual presentada pel grup de teatre hongarès Attraction.