dimarts, 27 de maig del 2014

Agenda d'activitats de final de curs

Aquest final de curs es presenta molt variat en quant a tipus de mostres i edats que hi participen. Llegiu amb atenció la nostra agenda i trobau aquelles activitats que us venguim més de gust per assistir-hi. Segur que n'hi ha més d'una que us agradarà!


Divendres dia 30 de maig les alumnes de costura faran una desfilada de moda amb alguns infants que seran models durant una estona. Al ritme de diferents músiques i amb una decoració molt marinera, ens mostraran algunes de les peces de roba que han confeccionat al llarg del curs, presentant així la Col·lecció Primavera-Estiu de l'EMEA. Serà a les 18.30 h. a l'Oar.

Tot d'una que acabi la desfilada, les alumnes de balls en línia ens oferiran una mostra d'algunes coreografies que han treballat a classe. Serà al Pla de sa Creu, a les 20 h. Si no han finalitzat les obres, ens veurem a la Plaça des Pins.

Dissabte 31 de maig hi haurà diversos actes al llarg del dia. Pel matí, al Molí de Dalt, a partir de les 11 h. hi haurà la presentació de Mercy Menorca,  primera delegació espanyola de l'ONG Mercy Centre que recapta fons per als infants de Bangkok i que està vinculada al tai-txí. Apart d'explicar els projectes que tenen en marxa i les fites que han anat assolint, es muntaran algunes paradetes de mercadet per recaptar fons. A les 12 h. els alumnes de tai-txí de l'EMEA faran una petita mostra d'aquesta disciplina mil·lenària.

Pel capvespre, a l'Oar, serà el torn de l'alumnat de dansa. A les 19 h. els fillets faran una mostra que duu per títol L'arca de Noè, on intervenen des dels menuts de Dansa en família fins als jovenets de Dansa creativa. A les 20.30 h. seran les alumnes adultes qui facin dansa moderna, africana i oriental.

Dilluns dia 2 de juny s'inaugura l'exposició de Dibuix i Pintura al rebedor de l'Oar, amb exemples d'obres d'alumnes a partir de 4 anys fins a l'edat adulta. Les obres estan realitzades amb diferents tècniques pictòriques i de dibuix i en diferents suports i formats, pel que promet ser molt variada.  A les 19 h. seran els fillets qui obrin l'exposició, mentre que a les 20 h. els adults ens presentaran la seva feina. L'exposició estarà oberta entre dia 3 i 11 de juny, de 19 a 21 h.

Dissabte 7 de juny serà el torn dels alumnes de música. A les 18 h. faran una audició a la Sala d'Actes de l'Ateneu de Maó, participant així al "Festival Simfònic". Aquesta iniciativa de l'associació cultural SecretsBCN consisteix en la realització de 130 concerts simultanis arreu de Catalunya i Balears. Qualsevol escola de música o conservatori que així ho desitgi pot participar oferint una audició amb el format que trobi adequat (orquestra, coral, jazz, música de cambra), tenint en comú el gust per fer música aprofitant edificis o places emblemàtiques.

El divendres 13 de juny el conjunt del professorat de l'EMEA farà una mostra per donar a conèixer les seves habilitats com a artistes i intèrprets (ja és conegut per tots que són bons docents), basant l'argument en les cultures de diferents països. Per saber-ne més i poder disfrutar, haureu de venir a les 19 h. a l'Oar.

Finalment, els alumnes de teatre tancaran aquesta variada agenda el dimecres 25 de juny a les 19 h. a l'Oar presentant l'obra "Reinventant Rínxols d'Or". Els mateixos alumnes, amb l'ajuda de la professora, han adaptat el guió d'aquest conte infantil i actuaran. Tots coneixem la història, la filleta entra a la casa de tres ossos, però el que no sabem és si hi hauran afegit extraterrestres, na Rínxols escolta música amb Ipod o bé entra a la casa amb altres cinc amigues seves. Si voleu saber com acaba, ja sabeu! Tots a agafar cadira!!!