divendres, 13 de març del 2015

Curs de veu amb Viv Manning

Per segon any consecutiu, l'EMEA acollirà el curs intensiu de veu que oferirà la cantant Viv Manning el proper dissabte 28 de març .




Sota el títol de "Expressió vocal i interpretació de la cançó" es plantejaran les preguntes de: Què és una cançó? Per què cantam?, treballant-se així els diferents aspectes que conformen el fet de cantar: texte, color de la veu i estada en escena. Una cançó de qualsevol gènere musical, des de jazz a rock, teatre musical a reggae, bossa a òpera, lied a heavy metal, tenen un tret comú: una veu humana diguent alguna cosa. Pot semblar molt obvi, però... Quantes vegades podem dir que realment ens arriba una cançó? En qualsevol gènere musical l'objectiu d'una cançó és comunicar alguna cosa i moure a la persona que escolta.

En aquest curs experimentarem exercici i activitats que ens proporcionin eines per reforçar aquests aspectes de la nostra interpretació en el cant, essent el nostre lloc d'actuació un club de jazz, un festival de rock, un recital coral, un auditori, un teatre, una festa major...Així, la metodologia es fonamentarà en exercicis i activitats grupals per després aplicar unes pautes a l'hora de cantar cadascú el seu propi repertori acompanyat en directe per pianista en una sessió tipus master-class.

La professora Viv Manning va néixer a Gran Bretanya, i actualment resideix a Barcelona, on és directora del departament de cant a Eòlia Escola Superior d'Art Dramàtic (escola fundada l'any 2000 que està associada a les companyies teatrals El Tricicle i Dagoll Dagom), essent també presentadora, formadora i examinadora en Estill Voice Training (Voice Craft). Com a musicoterapeuta, ensenya recursos vocals i improvisació creativa al Màster de Musicoteràpia de la Universitat de Barcelona, i és professora convidada al Màster d'Investigació en Musicologia i Educació de la Universitat Autònoma. Alhora imparteix cursos a nivell nacional i internacional a Espanya, França, Portugal i Colòmbia, i duu des del 1997 treballant en la interpretació de cançons amb vocalistes de tots els estils. Si voleu conèixer el CV detallat, clicau aquí.

Data i inscripcions:
Dissabte 28 de març, de 9’30 a 13’30 i de 15’30 a 18’30h.

Preu del curs: 120€

Per a més informació i inscripcions: monicamenorca.tai@hotmail.com Telf. 610 401 730